registracia charterovej lode v grecku
registracia charterovej lode v grecku
caute, pls ako to je ked by som chcel zaregistrovat lod v grecku ako charterovu? samozrejme niesom obcan grecka ani rezident... da sa to? a ak ano co vsetko to obnasa? resp. je to realne ci blbost? lebo je v gr beneteau 461 1997 za 30k ale je registrovana ako charterova. dakujem za pomoc
Re: registracia charterovej lode v grecku
Na FB skupině Jachting (Yachting) se pohybuje češka, která tam už charter má. Zkus ji najít a napsat jí, určitě bude vědět vše potřebné... 

Mělo by se jednat o Lucii Schurerovou – Sachmet.
Vítr? Vlny? To jsi chtěl, ne?
dakujem skusim sa spytat.
Ak chceš prevádzkovať charterovú loď v Grécku, musíš tam založiť firmu ako plátcu DPH, mať účtovníka, viesť účtovníctvo, zamestnať aspoň 1 človeka,...
Tak to mi přijde vcelku logické, ať je to kdekoliv. Charter = firma... 

nechcem nic chartrove. ta lod je proste vedena ako chartrova, ja ju chcem kupit. nechcem firmu ani nic podobne, chcem ju pre seba.
Aha, to je jiná. Ono to z toho prvního příspěvku totiž vyznělo tak, že ji tam chceš registrovat jako charter. Takže jde jen o změnu majitele, ale registrovaná už teda někde je, ne? Chce to opravdu kontaktovat někoho přímo tam, určitě ti dá nejfundovanější odpovědi... 

ano je registrovana v grecku. ja ju chcem samozrejme v polsku. ale je tu otazka kdo zaplati dph... z majitelom sa da dohodnut ze cena lode bude napr. 10 tisic e na papiery (v skutocnosti dostane 30 tisic e) aby bola dph co najnizsia. tak by to islo?