Řecko na přelomu únor/březen?

Odpovědět
Zpráva
Autor
petrp
Site Admin

Řecko na přelomu únor/březen?

#1 Příspěvek od petrp »

Ahoj, máte někdo zkušenost s takto brzkou plavbou v Řecku? Případně tipy na charter a rozumnou dopravu k lodi? V úvahu připadají plachetnice nad 32 stop. Nějak se nemůžu dobrat rozumné dopravy... :roll:

Lynx

Re: Řecko na přelomu únor/březen?

#2 Příspěvek od Lynx »

Ahoj Petře. Nemám zkušenost s počasím v Řecku takhle na jaře, ale na podzim (přelom října a listopadu) ano. Bylo velice příjemně – 20 i více stupňů, mírný až středně silný vítr.
Co rozumíš slušnou dopravou? Cvičně jsem zadal do vyhledávače týden (sobota – sobota) na přelomu února a března a vyšlo mi následující – viz obrázek.
Poznámky:
  • Cena je bez odbavovaného zavazadla. S ním by to bylo kolem 6,5 tisíce Kč.
  • Pokud by člověk nebyl vázán odletem a příletem o víkendu, letenky by byly levnější.
  • Pokud by člověk byl ochoten cestovat například z Prahy brzo ráno, letenky by zase byly levnější.
  • Je-li někdo z Moravy, vyplatí se zjistit lety a ceny z Vídně!
  • Atd.
alet.jpg
alet.jpg (99.04 KiB) Zobrazeno 614 x
Vítr? Vlny? To jsi chtěl, ne?

petrp
Site Admin

#3 Příspěvek od petrp »

Ceny vcelku OK, hledal jsem cestu bez přestupu, ale nikde nic, ani z Vídně. Jsem od Slaného, ale z Vídně už jsme letěli taky (Tenerife) a jako až tak velký problém mi to nepřišlo. Když jsem ta letmo kouknunl do mapy, je pro nás vcelku jedno, jestli poletíme z Vídně nebo Mnichova, je to +- stejná cesta :lol:

Lynx

#4 Příspěvek od Lynx »

Přímé lety existují, ale ne každý den v týdnu. A překvapivě z Prahy jsou dražší. Ale třeba z Mnichova… :-)
alet2.jpg
alet2.jpg (342.05 KiB) Zobrazeno 609 x
alet3.jpg
alet3.jpg (354.05 KiB) Zobrazeno 609 x
Vítr? Vlny? To jsi chtěl, ne?

Odpovědět